onsdag 1 februari 2012

Ser fram emot kurshelgen

Sista helgen i februari ska vi ha tre olika kurser i butiken. Mikael Svensson ska hålla tre olika kurser, två dagskurser och så klämmer vi in en liten em/kvällskurs i Angelina också : ) Bilderna som visas är hämtade från Mikaels egen blogg.

Det ska bli så roligt och jag laddar just nu för fullt. På lördagen är det lek med positiva och negativa mönster
En teknik som bygger på Mended hearts, men som Mikael har utvecklat vidare med mer komplicerade mönsterformer och kontraster mellan tyger med olika mönster och struktur.

Lördagen avslutas med kursen i Angelina. På denna kurs ska vi få lära oss att använda ett helt nytt, spännande material för applikationer, Angelina. Det är en polyesterfiber som man smälter samman till
glittrande tyger och sedan dekorerar med pärlor, maskinsömmar mm. Vi ska också få också lära oss att kvilta i metall. Varje arbete blir helt unikt. Fantastiskt resultat utlovas!!


Söndagen är en inspirerande heldagskurs där vi ska få prova på ett spännande verktyg som kallas
för circle cutter. Vi ska skapa enastående konstverk, som bara finns i ett exemplar.
Vi går igenom olika specialtekniker som du kan använda för att utsmycka och dekorera ditt konstverk. Exempel på detta är: Förgyllning av tyg, Att sy på paljetter, Arbeta med effekttrådar, mm. Du får också lära dig att göra "hål" som du kan fylla med sömmar och olika tyger. Denna kurs tar ditt skapande ett steg vidare.

Låter allt detta intressant? Vill du vara med? Jag har ett fåtal platser kvar. Läs mer om tider och priser.

2 kommentarer:

  1. Kan du inte öppna en filial i Norrland!! :-) Den här kursen skulle jag vilja vara med på men avståndet är föör stort.

    SvaraRadera
  2. Kul! Får hoppas att någon anordnar en liknande kurs lite närmare dig.

    SvaraRadera