fredag 9 mars 2012

Ögongodis och nyheter

Nu har jag varit på återförsäljarträff och fått många fina idéer och information om vad som ska hända det kommande halvåret. Här kommer lite bilder som jag passade på att ta.

Broderi från nytt Inspira-kort, Easter friends
 Broderi från nytt kort som kommer, nr 245 Decorative Edge Work
 Broderi från nytt Inspira-kort, Fantasy flowers
 Kort skapat i 5D Card shop
 Broderi skapat i nya Mega Endless-bågen

Ny sy- och brodérmaskin från Pfaff lanseras under våren, mer information senare. Maskinen kommer att heta creative performance. Bilden visar inte alls hur snygg den är i verkligheten!

Ett av syprojekten framtagna till den nya maskinen


Husqvarna Viking 140 år - här är en av två jubileumsmaskiner - Tribute 140M. Vi kommer hålla stort kalas i butiken någon gång under året. Maskinerna beräknas finnas i butiken inom ett par veckor.

Ny modul till 5D - Quilt Design Creator - går även att köpa separat. Beräknas komma under våren, se dessa underbara exempel.


Detta är bara ett axplock av roliga saker som kommer, till detta kommer även nya pressarfötter till Pfaff (eko-quiltning), nya pressarfötter till overlockmaskinerna s21 och s25 och även jubileumsmaskiner till Pfaff.

mycket kul ; )

4 kommentarer:

 1. Åh så mycket fint och vad kul att du visar och berättar/ Lotta

  SvaraRadera
 2. Och jag längtar efter att få se allt det där i affären!
  /Daisy

  SvaraRadera
 3. Många roliga nyheter undrar om även Husqvarna kommer att visa någon ny sy o brodermaskin det visas lite future på sidan för 140 års jubiléet. En broderenhet som är som den flyger fram den som väntar på något gott osv:-)
  Hälsningar
  Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. I dagsläget har jag ingen input på om det kommer en ny sy- och brodermaskin. Eller rättare sagt man ska nog säga NÄR det kommer någon istället för OM. De är ju mycket duktiga på att ta fram intressanta maskiner och tillbehör.

   Radera